Sfinxul si energiile Kogaionului-preotia lui Zamolxe

Daniel Gaucan- Spirit Liber

In aceasta zi speciala de 21 12 2010 insemnand 3 3 3, portile KOGAYONULUI se deschid si entitati de lumina ca SFINXUL, DECEBAL, BUREBISTA, ZAMOLXE, sacerdoti daci si maestrii ascendenti ne aseaza in structuri… mesaje, ingerasi, daruri, suplimente de misiune, revelatii, triunghiuri trezitoare, constientizari transformatoare.

Cele trei piramide activate 100% emit in registre pe care noi le percem cu sufletul iar mintea noastra unita cu cerurile le poate decripta. Impreuna suntem Unul si daca ne reamintim acest cod, innoindu-ne noi si DACIA se va trezi  TOATA iar PLANETA care urmeaza si ea aceeasi spirala evolutiva, va avea un alt chip, o alta fiintare, alta expresie.

Energiile acestei zile ne deschid potentialele ajutandu-ne sa fim in manifest UNUL. Acest sirag de clipe ne aduce in gand si simtire, informatii pe care le-am accesat si in initierile anterioare la SF GRAAL, SFERA INITIALA, NOUL PAMANT. In plus aceasta aliniere ne acordeaza la MARELE SENS, deschizand in pliul cunoasterii, daruri speciale, …

View original post 646 more words

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s