Cauzele spirituale ale bolilor – regiunea capului Creierul

Îngerii Creştini

646x404 (1)

Creierul

Factori de baza

Emisfera dreapta a creierului controleaza predominant functiile jumatatii stângi ale corpului  si  totodata  este  în  legatura  cu  întelegerea  sufleteasca,  creativitatea, simturile, intuitia, perceptia spatiului si a muzicii. Emisfera dreapta corespunde Yin în traditia chineza, precum si Lunii, apei, aspectelor feminine si receptivitatii.

Emisfera stânga controleaza în mod predominant partea dreapta a corpului si are legatura cu logica, gândirea analitica si rationala, inteligenta, limbajul si matematica. Corespunde, de asemenea,   chinezescului Yang , Soarelui, aspectelor masculine si principiului de a darui.

Epilepsia.

În timpul unei crize de epilepsie o persoana elibereaza prin energie apasarea si agresiunea.“Energia pozitiva pe care o eliberati, va permite sa va abandonati atât memoria cât si cunostinta. Acceptati fortele si energiile din interiorul dvs. fara a le reprima sau dezaproba si îmbracati-le într-o forma constienta. Experimentati si acceptati orice primiti în constiinta atunci când adormiti. Aceasta va va permite sa învatati ce este devotamentul si sa…

View original post 2,073 more words

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s