Centrul vietii tale este scopul tau

ASTRODEVA

Fara un scop constient in viata, barbatul e complet pierdut, in deriva. El ajunge mai degraba sa se adapteze evenimentelor create de altii decat sa-si creeze chiar el evenimentele vietii.

hero

Fara sa-si constientizeze clar scopul sau menirea sa in viata, barbatul duce  o existenta trasata de firul conjunctural si adeseori haotic al evenimentelor, care ajung sa-l epuizeze in lupta lui de a le face fata sau de a se apara in fata lor. El ajunge sa resimta adeseori slabiciunea, neputinta si nu este de mirare ca se poate confrunta cu impotenta psihica sau chiar fizica la o varsta inca tanara.

Questions and clear strategy and solutions for business leadership with a straight path to success choosing the right strategic path with yellow traffic signs cutting through a maze of tangled roads and highways.

Centrul vietii tale este scopul tau.

Totul din viata ta, de la dieta la cariera, trebuie coordonat si circumscris scopului tau fundamental daca vrei sa actionezi in mod integrat, coerent si eficient in lume.Daca ai ajuns sa iti constientizezi scopul sau cea mai mare dorinta, secretul succesului este sa iti disciplinezi viata…

View original post 284 more words

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s