12 alimente si nutrienti care intaresc inima

ASTRODEVA

8478cayenne_pepperInima este muschiul cel mai important si mai activ  din organism. Iar pe langa beneficiile aduse inimii de exercitiile fizice si de o dieta sanatoasa, exista mai multe elemente nutritive care pot face o mare diferenta. Aici sunt 12 dintre cele mai bune:

1. Ardeiul iute Cayenne. Uneori, denumit si “rege al plantelor”, Cayenne este unul dintre cele mai puternice substante pentru o inima sanatoasa. Acesta consolideaza, stimuleaza, si intareste inima, echilibreaza circulatia si tensiunea arteriala si are un efect calmant. Datorita puterii sale de foc, este indicat sa incepeti cu cantitati mai mici si in timp sa mariti cantitatea.

2Paducelul. Impreuna cu Cayenne-ul, paducelul a fost una dintre plantele favorite pentru inima ale renumitului herbalog Dr. Christopher. Paducelul este bogat in flavonoide, care protejeaza vasele mici capilare de radicalii liberi. Normalizeaza tensiunea arteriala, scade depozitele de colesterol si de grasime in ficat si aorta si ajuta in conditii precum ar…

View original post 512 more words

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s