Folosirea mirosurilor parfumate pentru atragerea ingerilor

Ghicitul ca arta

Inca din antichitate, uleiurile esentiale erau folosite pentru a atrage spiritele, zeii si zeitele, pentru alungarea spiritelor necurate si pentru purificarea locurilor de rugaciune. Credinciosii se ungeau cu parfumuri sacre pentru a facilita comunicarea divina.

Uleiurile eterice pot fi folosite pentru diverse trebuinte, insa nu voi face aici o descriere a acestora, sau modul lor de utilizare.  Ma voi opri doar asupra catorva aspecte, si anume:

Vindecare- Arhanghelul Rafael: Pentru a deschide chakra inimii si pentru a atrage ingerii vindecarii,  regenerarii si reinnoirii, vom folosi urmatoarele esente: Garoafe; Musetel; Ienupar; Lavanda; Lamaie; Neroli; Pin;Santal; Menta si Cimbru;

Meditatie- Arhanghelul:Ţafchiel : Pentru a deschide chakra corana si cel de-al treilea ochi si pentru a atrage ingerii meditatiei, contemplarii, reflectiei, introspectiei si cautarii spirituale, vom folosi: Salvie; Tamaie; Lavanda; Flori de tei; Fenicul; Frunze de violete.

Intelepciune spirituala: Arhanghelul Zadchiel:Pentru a deschide chakra-ele superioare si pentru a atrage ingerii intelepciunii spirituale, cunoasterii…

View original post 103 more words

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s